Személyes beállítások  Kosár tartalma  Pénztár  
  Főoldal » Katalógus » Szállítás és Garancia Tel.: +36-33-502-775 Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   
 Kategóriák
 Kérje ajánlatunkat
Telefon: +36-33-502-775
Email: webshop@elit-info.hu
 Gyártók
 Bejelentkezés
Üdvözöljük kedves
Vendégünk!
E-Mail cím:
Jelszó:
(Elfelejtett jelszó?)
Regisztráció
 Gyorskeresés
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
 Vélemények a termékről
OpenVox A800P-80 (+ 8 FXS Modul)
A cégünknél két ilyen kártyát használunk, teljes megelégedet ..
5 az 5 csillagból!
 Információk
Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
A használat szabályai
Kapcsolat - Vevőszolgálat
Kiszállítás
Házhoz szállítás, információk
A Webáruházban leadott rendelések kiszállítása a DPD futárszolgálattal történik. Szolgáltató a megrendelések személyes átvételére nem biztosít lehetőséget, azok csak kiszállítással rendelhetőek meg.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban, így az Ön csomagja nem tévedhet el és biztonsággal érkezik meg Önhöz. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető!

Telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, amely napközben hívható. A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt Szolgáltató minden esetben tájékoztatja a Vásárlót.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, akkor a 2. kiszállítást a Szolgáltató csak akkor kísérli meg újból, ha a Vásárló a megrendelés ellenértékét átutalással Szolgáltató részére kifizette és a vételár a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

A terméknek a futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával, számla átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ezért az átvételt követően a futár távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Szolgáltató felelősséget nem vállal!
Házhoz szállítás díjszabása
A házhoz szállítás díja súlytól függetlenül bruttó 50.000 Ft érték alatti megrendelések esetén 1600 Ft. Bruttó 50.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

A kiszállítási díjon felül csomagolási, vagy egyéb díjat a Szolgáltató nem számol fel!

Kérjük kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a Vásárló a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy előre utalással ki tudja egyenlíteni a számlát! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a Vásárlóra terheli a Szolgáltató, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módjában ismételten elindítani!
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kérjük kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy előre utalással szeretné kiegyenlíteni a számlát! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Garancia
A Webáruházban megrendelhető termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk, kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékeit Magyarországon.
Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.
Minden hardver termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.
A meghibásodott készülékeket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti a 2510 Dorog, Bécsi út 78. címre.
Portósan küldött csomagokat nem veszünk át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak!
Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összegét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.
Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal. Ha a terméket a vevő használatba vette, vagy nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni áruházunk részére, akkor nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, saját költségére.

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére.
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül az ELIT-INFO Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
Folytatás
 Bevásárlókosár
0 cikk
ingyenes szállítás 50000 Ft felett
 Legkedveltebb termékek
01.Ecosonic HS-1077D-QD DUO headset
02.OpenVox B100E 1 portos PCI-E BRI kártya
03.Grandstream GXP1625 HD POE IP Telefon
04.OpenVox VS-GW1202-4G VoxStack GSM átjáró
05.Digium B410P 4 portos BRI kártya beépített visszhanggátlóval
06.Grandstream GXP1620 HD IP Telefon
07.Digium X100M FXO Modul
08.OpenVox B100P 1 portos PCI BRI kártya
09.OpenVox WGW1002G GSM átjáró
10.Digium S110M FXS Modul
 Újdonságok [tovább]
Grandstream GXP1610 HD IP Telefon
Grandstream GXP1610 HD IP Telefon
11712Ft
 Pénznemek
 Partnereink
Beronet distribution partner

Aastra, Beronet, Cisco , Digium, DrayTek, Ecosonic, Grandstream, Linksys, NEC Philips, Openvox, Portech, Sangoma, Snom, Topex
©2007 OsCommerce
Üzemeltető:
ELIT - INFO Kft / www.elit-info.hu